Avis: McD og Coca Cola kan gøre din penis slap

Undersøgelser viser, at fedtindholdet i en Big Mac-menu og sukkeret i en dåse rød Coca Cola kan påvirke blodkarrene. Det kan give sig udslag i manglende erektion.
Sukkeret i coalen og fedtet i burgeren kan gå ud over dine præstationer i sengen.
Sukkeret i coalen og fedtet i burgeren kan gå ud over dine præstationer i sengen. Fotocollage: Peter Bergman/Scanpix/arkiv/

Den britiske tabloid-avis Daily Star er for anden gang på et par uger ude med riven og langer ud efter to giganter på markedet for letomsættelige madvarer.

Begge gange skriver avisen, at jævnlig indtagelse af McDonalds' mad og Coca Cola fører til problemer med blodkarrene i blodårerne - og det gælder også for dem i penis.

Først fik verdens største læskedrik-producent Coca Cola en tur i Daily Stars maskine.

Ifølge Daily Star ved vi alle, at en dåse af den klassiske røde Coca Cola indeholder masser af sukker. Faktisk 35 gram, svarende til syv teskefulde.

Den mængde sukker gør ingen noget godt. Der er risiko for både fedme og sukkersyge, men sukker er heller ikke godt hjertet - og når det ikke er godt for hjertet, så er det heller ikke godt for penis.

Fare for erektion

Og nu har Daily Star kigget nærmere på en undersøgelse, hvor en række forsøgspersoner har spist tre forskellige måltider; Enten en Big Mac med pomfritter og sodavand, en vegetarburger med pomfritter og sodavand eller en vegetarburger med salat, frugt, yoghurt og appelsinjuice, skriver BT.

Hos gruppen som fik Big Mac-menuen - som er den, der påvirker blodgennemstrømningen mest af de tre, og som har det højeste indhold af fedt - blev blodgennemstrømningen reduceret med næsten en fjerdedel - helt præcist 22,7 procent.

Undersøgelsen er publiceret i The American Journal of Clinical Nutrition og viser, ifølge Daily Star, at folk, der spiser på McDonald's med jævne mellemrum, har markant forhøjet risiko for at få endothelial dysfunktion i hjertet.

Det fører til problemer med blodkarrerne i blodårerne - og det gælder også for dem i penis.

Endothelial dysfunktion betyder nemlig, at blodkarrene er ude afstand til at udvide sig, når blodstrømmen øges. Det giver således risiko for manglende erektion.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.