Avis: Erik Damgaard med i skatte-skandalen

Erik Damgaard, Mark Szigethy, Stein Bagger, Marc Rieper, Brian Steen Nielsen og Harry Rosenberg nævnes alle i Panama-skandalen.
Erik Damgaard, der blev milliardær på salget af Navision til Microsoft. Her sammen med Anni Fønsby.
Erik Damgaard, der blev milliardær på salget af Navision til Microsoft. Her sammen med Anni Fønsby. Foto: Scanpix/arkiv

Den tidligere IT-milliardær Erik Damgaard og børsmægleren Mark Szigethy føjes nu til de danske navne, som optræder i skattely-skandalen.

Det skriver Børsen.

I forvejen er det kommet frem, at storsvindleren Stein Bagger, fodboldspillerne Marc Rieper og Brian Steen Nielsen og den danske advokat Harry Rosenberg tilsyneladende har været involveret i den verdensomspændende sag om det kontroversielle Panama-firma Mossack Fonseca.

Erik Damgaard og Mark Szigethy er tidligere medlemmer af den såkaldte ’Milliardærklub', som engang var for nogle af Danmarks rigeste mænd.

Klubben talte fem mænd, der havde skabt sig store formuer gennem forskellige investeringer, men da finanskrisen kom, forsvandt det meste.

Siden er det gået dem knap så godt. Både Erik Damgaard, som også er kendt for sit forhold til den tidligere nøgenmodel og rufferi-dømte Anni Fønsby, og Mark Szigethy, der er onkel til realitystjernen Amalie Szigethy, oplevede nemlig stort set at miste hele deres formuer.

Et tab, der var så stort, skriver BT, at Erik Damgaard i flere år valgte at forlade Danmark, mens Mark Szigethy endte med en konkurs og en dom for skattesvig.

Skattely-skandalen blev afsløret i et samarbejde mellem medier verden over i søndags og tæller striber af prominente navne verden over. 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.