Astrid Krag røber på Facebook: Jeg er gravid - igen!

S-profilen skal være mor for tredje gang.
Astrid Kragh er gravid med sit tredje barn.
Astrid Kragh er gravid med sit tredje barn. Foto: Scanpix

S-profilen har siden foråret båret rundt på, hvad hun selv kalder for en 'dejlig hemmelighed.'

Hun er nemlig gravid. Den 32-årige politiker venter sit tredje barn, røber hun på sin Facebook-side (se hendes update nederst i artiklen).

"Vi glæder os meget til at få en lille ny i familien, storesøster er begyndt at lave navnelister og den kommende storebror på 3 år har erklæret, at 'hvis baby falder ud af maven, så skal jeg nok lege med den," lyder det fra den glade og gravide Astrid Krag.

Hun fortæller til bt.dk, at det nye barn var helt planlagt, og at det er tredje gang, hun har været gravid under en valgkamp. Hun var gravid med sønnen Malte, da hun blev sundhedsminister i 2011 og gravid med datteren Karla, da hun blev valgt til Folketinget i 2007.

Den travle kvinde tabte sig og kom i super form, da hun i efteråret var med i 'Vild med dans'. Hun siger til bt, at hun har tænkt sig at holde fast i den sunde livsstil under graviditeten.

- Der er ikke en eneste, der har opdaget, at jeg er gravid, selvom maven var tydelig i valgkampen. Til gengæld fik jeg hele tiden komplimenter for mit vægttab. Da jeg skulle danse med 3Fs formand under Folkemødet på Bornholm i juni, var jeg sikker på, at det ville blive opdaget. Men igen fik jeg kun komplimenter for mit vægttab, siger hun.

Astrid Krag er gift med rapperen Andreas Seebach, der er i fjern familie med Rasmus Seebach.

Har siden foråret gået med en dejlig hemmelighed, som ikke længere lader sig skjule: nemlig at jeg skal være mor...

Posted by Astrid Krag on 28. juli 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.