Arrig Messi tager halsgreb på Roma-spiller i træningskamp

Lionel Messi viste sig fra sin temperamentsfulde side, da han stødte sammen med Romas Mapou Yanga-Mbiwa.
Barcelonas Messi og Neymar fejrer et mål tidligere på året. Onsdag viste Messi en knap så glad side, da han kom op at skændes med en Roma-spiller. Arkivfoto
Barcelonas Messi og Neymar fejrer et mål tidligere på året. Onsdag viste Messi en knap så glad side, da han kom op at skændes med en Roma-spiller. Arkivfoto Foto: Manu Fernandez/AP

Lionel Messi kom i den grad i fokus, da Barcelona torsdag aften vandt 3-0 over Roma i en træningskamp på Camp Nou.

Den argentinske superstjerne, der er kendt for sjældent at miste fatningen på trods af hårde tacklinger, reagerede kraftigt efter en konfrontation med Romas Mapou Yanga-Mbiwa.

Tv-billeder viser Messi forsøge at nikke Yanga-Mbiwa en skalle - dog uden at ramme - og herefter gribe om franskmandens hals.

Udfaldet kom, efter at Roma-forsvareren tilsyneladende også havde forsøgt at nikke ud efter Messi.

Deres ulige hanekamp - Yanga-Mbiwa er et hoved højere end Messi - blev hurtigt stoppet af tililende holdkammerater fra begge lejre.

Ingen af spillere fik overraskende marchordre af dommeren.

Messi, der flere gange er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller, er aldrig blevet præsenteret for det røde kort i sin tid hos Barcelona.

Argentinerens vrede blev kort efter sammenstødet i første halvleg skiftet ud med glæde, da han scorede et flot mål til 2-0 efter frækt samspil med Luis Suarez, Dani Alves og Neymar.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.