Arbejdsløse Peder: Det har været en grov valgkamp

Politikerne har kørt for meget på de arbejdsløse og flygtningene, mener Peder Bæk, der er arbejdsløs. Dog er han glad for, at der i valgkampen er kommet et forslag om nedsat arbejdstid.
- Folk bliver syge af at arbejde for meget - og folk bliver syge af at arbejde for lidt. Hvis vi deles om arbejdet, får vi det alle sammen bedre, lyder det fra arbejdsløse  Peder Bæk.
- Folk bliver syge af at arbejde for meget - og folk bliver syge af at arbejde for lidt. Hvis vi deles om arbejdet, får vi det alle sammen bedre, lyder det fra arbejdsløse Peder Bæk. Foto: Privat

Ved at køre hårdt på de arbejdsløse og flygtningene har politikerne skjult, hvad de virkelig vil, mener Peder Bæk fra Skive.

Han er selv arbejdsløs og står bag facebookgrupperne 'Behandl os ordentligt' og 'Kontanthjælpsmodtagere er også mennesker'.

- Valgkampen har været grov. Det hører ingen steder hjemme, at de kører så hårdt på dem, der er på kontanthjælp, og på indvandrere, siger Peder Bæk.

- Det er som om, de gør det, fordi de vil skjule den virkelige dagsorden. Nemlig, hvordan vi alle kan blive en del af arbejdsmarkedet, siger Peder Bæk, der er tidligere jord- og betonarbejder.

Nedsat arbejdstid

Han vil ikke røbe, hvem der idag får hans stemme til folketingsvalget, men fortæller, at han er glad for, at nogle politikere har foreslået nedsat arbejdstid for alle.

- Det er en rigtig god ting med nedsat arbejdstid. Det skaber flere arbejdspladser her og nu, siger Peder Bæk.

Han mener, at nedsat arbejdstid vil give et mere raskt samfund:

- Folk bliver syge af at arbejde for meget - og folk bliver syge af at arbejde for lidt. Hvis vi deles om arbejdet, får vi det alle sammen bedre, lyder det fra Peder Bæk.

Han er ærgerlig over, at så mange mennesker er blevet skubbet ud af arbejdsmarkedet. For Peder Bæk tror på, at alle gerne vil arbejde og være en del af det danske samfund.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.