Arbejdsløse Malin chokerer: Luksus og fest for tusindvis af kroner

I den svenske udgave af "Luksusfælden" rulles en 24-årig kvindes enorme overforbrug ud for åben skærm.
Eksperterne har regnet ud, at Malin over et år fortærer 182 liter sodavand, 36 kilo chokolade, drikker 312 liter vin, spiser fastfood 236 gange og ryger 7.300 cigaretter.
Eksperterne har regnet ud, at Malin over et år fortærer 182 liter sodavand, 36 kilo chokolade, drikker 312 liter vin, spiser fastfood 236 gange og ryger 7.300 cigaretter. Foto: Scanpix/Iris

Fester og fastfood og den ene cigaret efter den anden har boret et dybt hul i den hjemmeboende svenske kvinde Malins økonomi.

Hun deltager i det seneste program af den svenske udgave af tv-konceptet "Luksusfælden".

Oven i historien kommer, at 24-årige Malin optog et lån på 100.000 kroner for at låne penge videre til en mand, hun havde mødt, fortæller hun til programmets overraskede ekspert, som næsten ikke kan tro det, han hører.

Det skriver Expressen.se.

Den 24-årige Malin får 600 kroner udbetalt hver måned, skriver dagbladet.no. Hun har ikke arbejde, og så bor hun hjemme hos mor og far.

- Jeg vil ikke være én, der lever på andres regning, siger hun ifølge Expressen.se i programmet.

Når hendes forbrug til fester, tøj og luksus er regnet sammen har hun et minus på knap 11.000 kroner - om måneden. Omkring halvdelen af forbruget bliver betalt af venner og familie.

Hendes forbrug sættes i programmet i perspektiv af eksperterne, som har regnet ud, at Malin over et år fortærer 182 liter sodavand, 36 kilo chokolade, drikker 312 liter vin, spiser fastfood 236 gange og ryger 7.300 cigaretter.

Lånet på 100.000 kroner til vennen er røget til inkasso. Han har kun tilbagebetalt hende 5000 kroner - og så er Malin røget ind i en ond spiral af hang til fest og luksus med diskoteksbesøg fire gange i ugen.

Expressen.se skriver dog også, at eksperterne får Malin på andre tanker, så hun i dag har et helt andet forhold til penge. Hun er kommet i arbejde og har lagt cigaretterne på hylden.

- Jeg har det meget bedre i dag. Jeg er klar til at tage fat på livet, siger hun til Luksusfælden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.