Arbejdsløs sjællænder scorer FED lotto-gevinst

- Nu vil jeg ha' ny bil, jubler den glade vinder.
17 millioner tikker snart ind på kontoen hos den arbejdsløse vinder, der er først i 60'erne og bosiddende på Vestsjælland. Han er ikke identisk med manden på fotoet - men ser uden tvivl lige så glad ud som ham.
17 millioner tikker snart ind på kontoen hos den arbejdsløse vinder, der er først i 60'erne og bosiddende på Vestsjælland. Han er ikke identisk med manden på fotoet - men ser uden tvivl lige så glad ud som ham. Foto: SCANPIX arkiv

I morges fik en arbejdsløs vestsjællænder det telefonopkald, vi alle sammen går og drømmer om.

Han blev ringet op af Danske Spil. Der var jackpot. Mildt sagt.

Manden, der er i begyndelsen 60'erne, havde ramt plet i den fælles nordiske Onsdags Lotto-trækning og var med ét 17 millioner kroner rigere.

Manden vil være anonym, men hans identitet er naturligvis Danske Spil bekendt. Via Danske Spil fortæller han, at han faktisk lå i sin seng, da det gyldne opkald kom.

- Jeg mistede mit job for kort til siden, så jeg er arbejdsløs. Jeg synes egentlig, jeg er for ung til at gå på efterløn, men omvendt har det vist sig heller ikke at være så nemt at finde noget andet.

Gårsdagens gevinst på 17 millioner kroner ændrer ikke ved, at den heldige gut drømmer om et nyt arbejde, men det bliver ikke et hvilket som helst job:

- Nu bliver det på mine præmisser. Jeg tager ikke hvad som helst.

Så snart pengene er udbetalt, skal nogle af dem investeres i drømmebilen:

- Jeg skal have den bil, jeg altid har drømt om: En Audi. Den glæder jeg mig til holder i garagen, fortæller han.

Den nyslåede millionær har voksne børn, som endnu har nyheden til gode. Dem har han også planer om at forkæle med bl.a. ekstra fede julegaver.

Efter opkaldet fra Danske Spil stod manden op, lavede kaffe og morgenmad, og gav hunden den dental stick, som den altid får.

- Den er ikke meget for kødben. Jeg må finde en anden måde at forkæle den på ...

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.