Anti-jødisk og -muslimsk hjemmeside politianmeldt

Registrering Hjemmesiden mosaisk.com er genopstået med det samme indhold, som da den for få år siden blev lukket. Manden bag er nu meldt til politiet

'Helt igennem fanatisk zionist'.

For tre år siden blev hjemmesiden lukket af ejerne efter en massiv pressestorm, men for to måneder siden er den genåbnet med det samme indhold.

Manden bag siden, advokat Knud Eriksen er ikke bange for en ny omgang mediekritik.

»Siden blev lukket, fordi de mennesker, der stod bag den, blev bange. Men jeg synes, at den passer godt ind i mit portefølje af oplysningsvirksomhed, så derfor har jeg åbnet den igen,« siger 61-årige Knud Eriksen.

Hans oplysningsvirksomhed går ud på at oplyse om jødernes rolle i samfundet. Advokaten mener, at massemedierne er styret af jøder, som på den måde kontrollerer, hvad offentligheden må høre. Men også muslimer og politikere bliver beskrevet på hans hjemmeside.

Meldt til politiet

Forfatter og integrationsrådgiver Mohammad Rafiq er så chokeret over at læse om sig selv, at han har meldt siden til politiet.

'Muhammad Rafiq er klart spidskandidat til det næste muslimske mord, da han har afsløret flere løgnagtige troesfæller...,' står der på hjemmsiden.

»Jeg bliver beskrevet som en, der er farlig, så han giver jo folk ideer til at gå efter mig og min familie. Jeg føler mig som skydeskive, og det er meget ubehageligt,« siger han.

Rabbiner Bent Lexner fra Det Jødiske Trossamfund har ikke andet end hovedrysten til overs for siden. Han lægger vægt på, at de oplysninger om jøder, der findes på siden, kan findes andre steder.

»Vi bor jo i et samfund, hvor jøder ikke behøver at have skjulte adresse og telefonnumre. Det er bare tonen, som er ubehagelig,« siger Bent Lexner.

Hos politiet ved Station City oplyser politiassistent Søren Drejer, at politiet ser alvorligt på sagen.

faktaboks

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.