Annette Heicks mand: Er langt fra tilbage på toppen

Jesper Vollmer kæmper stadig med skaderne efter den ulykke, han var ude for i januar i Thailand. Han bruger stadig stok og må hver dag arbejde for at blive mere frisk.
Annette og Jesper har holdt sammen, selvom det sidste år har været hårdt for dem. 
Annette og Jesper har holdt sammen, selvom det sidste år har været hårdt for dem.  FOTO: Scanpix

2015 har været et forfærdeligt år for familien Heick. De har været hårdt presset, efter den ulykke som ramte dem under det, der skulle være en afslappende og rar familieferie i Thailand tilbage i januar.

Her kom entertaineren og bloggeren Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, alvorligt til skade, da han blev ramt af en kæmpebølge i vandet og slynget rundt. Ved et mirakel overlevede han, men tiden efter har været svær.

Det går langsomt fremad

Jesper Vollmer er til daglig kok for regentparret og er vant til at bevæge sig meget og i høj hastighed. Den hastighed er blevet sat betydelig ned efter ulykken.

Den kongelig kok har brugt det meste af året på at opholde sig på hospitaler og bruge timer på genoptræning, men han har stadig lang vej igen, fortæller han til HER & NU:

- Det går stille og roligt fremad. Jeg har det godt, og der sker hele tiden forbedringer. Men der er meget lang vej endnu.

Han er endnu ikke så frisk, at han kan spankulere rundt i samme tempo som før, og bruger da også ind imellem en stok til at støtte sig til.

Men HER & NU fortæller, at både han og konen, Annette Heick, holder humøret højt trods alt, og Jesper Vollmer er er da også langt mere frisk i dag, end da ulykken lige var hændt i begyndelsen af året.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.