Annette Heick: Jeg kunne godt bo på Bornholm

Annette Heick og hendes mand, Jesper Vollmer, har så travlt i øjeblikket, at parrets yngste søn har spurgt efter sommerferie.
Her er Annette Heick og Jesper Vollmer med sønnerne Eliot på 12 år og Storm på syv år, fanget ved finalen i det Danske Melodi Grand Prix i april i år.
Her er Annette Heick og Jesper Vollmer med sønnerne Eliot på 12 år og Storm på syv år, fanget ved finalen i det Danske Melodi Grand Prix i april i år. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Familien Heick  ferier i øjeblikket på Bornholm, og var det ikke for de mange jobs, ville Annette Heick ikke være bleg for at rykke familien permanent til Bornholm.

– Der er også hensynet til drengene, som stortrives i deres svenske og helt fantastiske skole. Der er i det hele taget meget, der taler for Sverige, slår hun dog fast overfor Se og Hør.

Annette Heick og manden, Jesper Vollmer, lever i forvejen en stor del af deres liv på solskinsøen. Tidligere på året etablerede de kursus-virksomheden "Rå" i Allinge.

Ro i en travl tid

Men selv om Annette Heick og familien finder ro og afslapning i den Bornholmske natur, så har de rygende travlt.

Ud over arbejdet med "Rå" er Jesper Vollmer godt på vej med en ny kogebog. Samtidig arbejder han med en ny sæson af mad-programmet ”Spis og spar” på DR1.

Annette Heick er i gang med forestillingen ”Dansetimen”, som hun spiller sammen med Jesper Asholt. Den sættes op på Hotel Pejsegården i Brædstrup mellem Horsens og Skanderborg.
Senere tager hun på turné med forestillingen, og så skriver hun sin faste klumme i BT.

Svamp og tryk på

Ikke nok med det, så er familien hus i Sverige ramt af svamp og Jesper Vollmer er fortsat i genoptræning efter den badeulykke der for halvandet år siden kostede ham en brækket nakke. Ulykken betød, at han måtte sige sit job op som kok for dronning Margrethe og prins Henrik.

Så der er tryk på familien Heick og Vollmer, så meget, at børnene kan mærke det.

– Storm (familien yngste på syv år, red.) kom forleden og trak mig i ærmet og spurgte, om vi ikke snart skulle have ferie, fortæller Annette Heick til Se og Hør.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.