Annette Heick elsker sit job: Jeg bliver vildt udfordret

Hun spiller Eliza i ”My Fair Lady” på Århus Teater og kan nemt forstå, hvordan det er at være fanget mellem to verdener. Den følelse er Annette nemlig selv vokset op med.
Annette Heick har premiere på sit livs rolle på Århus Teater
Annette Heick har premiere på sit livs rolle på Århus Teater Scanpix

På fredag er det en stor dag for skuespiller og sanger Annette Heick – der har musicalen ”My Fair Lady” premiere, og hun spiller den helt store rolle som blomsterpigen Eliza Doolittle.

LÆS OGSÅ: Så tit skal du skifte din madras ud

En rolle, som Annette Heick elsker, men også en rolle, hvor hun kan mærke, at den går tæt på og rører noget i hende selv, fortæller hun til Billed Bladet.

- Det er en sjov og rørende musical, og rollen som Eliza Doolittle er min drømmerolle. Jeg kender udmærket hendes dilemma med at være fanget mellem to verdener, fortæller Annette Heick til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Kradser dit håndklæde? Sådan forbliver det blødt

Føler sig alligevel lykkelig

Da familien Heick var yngre og Annette kun et barn, boede hun med far Keld og mor Hilda i et område, hvor sproget var noget anderledes end i Holte, hvor de senere flyttede hen. Og den følelse af at være havnet i en helt anden verden, bruger Annette Heick i sin rolle.

Hun fortæller, at hvor hun i sine unge år boede nær tivolipladser og blokvogne, så var det et andet og finere sprog, hun skulle lære i Holte, og sådan går det også med Eliza i musicalen – hun går også en omvæltning igennem og skal lære et nyt sprog at kende.

LÆS OGSÅ: Det er ganske vist: Kæledyr er sunde for dig

Privat har den seneste tid være turbulent for Annette Heick, da hendes mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken i Thailand tidligere på året. Men det har ikke påvirket hendes arbejde og den smukke skuespiller valgt at gå videre med rollen på trods – den gør hende nemlig glad, fortæller hun:

- Jeg har aldrig følt mig lykkeligere i mit arbejde, hvor jeg er sammen med nogle gode og dejlige kollegaer. Jeg bliver vildt udfordret, og jo mere jeg kommer ind i rollen som Eliza, jo mere går det op for mig, at jeg er Eliza, siger Annette Heick til Billed Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.