Annette Heick afslører: Sådan scorede jeg Jesper

Annette Heick lokkede sin mand gennem 17 år, Jesper Vollmer, i en fælde, da hun scorede ham.
Annette Heick bor med sin familie udenfor Malmø.
Annette Heick bor med sin familie udenfor Malmø. Foto: Scanpix/arkiv

- På et tidspunkt står Jesper og skræller gulerødder. Og Jesper har nogle fuldstændig fantastiske hænder. De er så kæmpestore, at du tror, det er løgn! Virkelig, virkelig smukke hænder.

Det fortalte Annette Heick i onsdagens udgave af 'Julies Madselskaber' på Kanal 4. Her tilberedte hun sammen med værten Julie Zangenberg en scoremiddag.

Det gav Annette Heick lejlighed til at fortælle score-historien om, hvordan hun faldt for sin mand Jesper Vollmer.

Efter først at have mødt hinanden sporadisk gennem en fælles ven, stod hun en dag i køkkenet hos vennens mor. Her stod Jesper Vollmer og hjalp med maden.

- Mens han står og skræller de her gulerødder, så ku' jeg mærke,  nu ..., det..., høj, hold da op. Nu skal jeg lige passe på her, ikk? Men vi gjorde så ikke noget ikke før end jeg fandt ud af, at det ku' godt være, jeg sku' se at få afviklet det, jeg var i gang med der hjemme, ikk?, fortæller hun Julie Zangenberg.

Med vennens mellemkost fik tv-værten og sangerinden lokket Jesper Vollmer i en lille fælde, som bragte de to sammen. Annette Heick fik vennen til, at invitere Jesper Vollmer i biografen, men i stedet dukkede Annette Heick op og forsvandt ind i mørket med sin scoring.

Det skræmte tilsyneladende ikke Jesper Vollmer. Tværtimod.

- Så lagde han bare armene om mig og sagde: 'Du må aldrig nogensinde give slip igen.' Så stod vi der i tre kvarter og krammede, fortæller Annette Heick i programmet.

Du kan se onsdagens - og andre - udgave af Julies Madselskaber her

Julies madselskaber

'Julies madselskaber' er et livsstilprogram med skuespiller Julie Zangenberg.

I hvert program inviteres en ny gæst i køkkenet og sammen tilbereder de en tre-retters menu. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.