Annette Heick afslørede hemmelighed på tv

Annette Heick og manden, Jesper Vollmer, slås med karriere og ægteskab efter Jesper Vollmer i 2015 brækkede nakken.
– Jeg er voldsomt inspireret af Jesus, han var mega cool. Tænk at han stillede sig op og prædikede tilgivelse i en tid, hvor det handlede om skyld, skam og regler, og overholder man ikke dem, så falder hammeren, siger Annette Heick i et interview med Folkekirkens Nødhjælps Magasin.
– Jeg er voldsomt inspireret af Jesus, han var mega cool. Tænk at han stillede sig op og prædikede tilgivelse i en tid, hvor det handlede om skyld, skam og regler, og overholder man ikke dem, så falder hammeren, siger Annette Heick i et interview med Folkekirkens Nødhjælps Magasin. Foto: Scanpix/arkiv

Tidligere i år var Annette Heick en tand for hurtig, da hun for åben skærm fortalte, at hun og manden, Jesper Vollmer, gik til parterapi.

Det fortæller hun i et interview med Folkekirkens Nødhjælps Magasin.

Det var nemlig ikke afstemt med Jesper Vollmer, at hun, i et interview med Michèle Bellaiche i Go’aften Danmark på TV2, kom så detaljeret ind på parrets hverdag et år efter, at Jesper Vollmer brækkede nakken under en ferie med familien i Thailand. Efterfølgende blev han nødt til at sige sit job som køkkenchef i Kongehuset op.

- Der kunne jeg se på Jesper, at han tænkte: ”Det sagde hun bare ikke”. Bagefter undskyldte jeg, at vi ikke havde koordineret det, men det er jo sådan, det er, og det folk må da gerne vide. Vores chok over ulykken er kommet enormt sent. Det har heddet overlevelse, overlevelse, overlevelse indtil nu, men hvad så med alt andet? Den erkendelse har ramt os som en boomerang, fortæller Annette Heick.

Siden uheldet i Thailand har Annette Heick og Jesper Vollmer ændret retning på karrieren og sammen driver de nu konference- og kursusvirksomheden Huset Rå på Bornholm. Dog er Annette fortsat aktiv i medierne, mens Jepser Vollmer også laver tv-programmer.

Ifølge Anette Heick er hendes mand blevet 2/3-dele invalid, men hun tror ikke på, at man sådan bare kan flygte fra de svære ting i livet. De skal konfronteres og bearbejdes, hvis man skal videre, siger hun.

- Du kan flygte over til elskeren, eller du kan forlade det hele, men du bliver først rigtig klog på dig selv, når du tør dykke ned i det sorte dyb, som gør så ondt, at du tror, du skal dø af smerte. Først når du er der, og vender og drejer det, indtil det er udtømt, tror jeg, at man kan komme videre. Men det er jo sygt hårdt. Jeg ser masser af mennesker, for hvem det lykkes at skøjte hen over det smertefulde, og jeg kommer også selv i tvivl: besværliggør jeg vejen? Ender man det samme sted, hvad end man lever på den lette eller på den svære måde? Jeg ved det ikke, men jeg håber, at der ligger noget lærdom i modgang, som kan runde en af som menneske.


I januar 2015 brækkede kokken Jesper Vollmer nakken under en ferie med familien i Thailand. Nu driver han sammen med hustruen Annette Heick en kursusvirksomhed på Bornholm. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.