På røven i Nakskov

Anmelder: 'På røven i Nakskov' ligner karaktermord på byen

Torsdag aften havde "På røven i Nakskov" premiere på TV2. Anmelderen på Lolland-Falster Folketidende så med.
Kenneth er en af de medvirkende i det omdiskuterede TV2-program "På røven i Nakskov". Han er sygemeldt efter en arbejdsulykke.
Kenneth er en af de medvirkende i det omdiskuterede TV2-program "På røven i Nakskov". Han er sygemeldt efter en arbejdsulykke. Koncern TV- og filmproduktion /TV 2

- Man nægter at tro på, at det kan være tilsigtet, men hele tv-projektet ligner et uagtsomt forsøg på at fuldende karaktermordet på byen.

Sådan lyder det fredag i Lolland-Falster Folketidendes anmeldelse af TV2's nye dokumentarserie "På røven i Nakskov", der havde premiere torsdag aften.

Anmelder Karl Erik Watz skriver, at det er svært at bebrejde TV2, at stationen sætter fokus på danskere, der virkelig er trængt i hverdagen. Men:

- Det er forkasteligt at forsyne dokumentarserien med den meget provokerende titel "På røven i Nakskov". For det første er det vulgært sprogbrug, som ikke hører hjemme på en tv-skærm (og så oven i købet på Sprognævnets fødselsdag!). For det andet kaster det et meget dårligt lys over Nakskov, og det er helt meningsløst, fordi skæbner af den type, som tv-seerne møder i serien, findes mange andre steder i landet. Og hele problemstillingen har intet specielt at gøre hverken med Nakskov eller det såkaldte Udkantsdanmark, skriver Karl Erik Watz.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.