Anklage: Bykonger i forbudt morgendruk i sauna

Ifølge byrådspolitiker mødes lokale pinger til morgendruk hver fredag i offentlig svømmehal i Næstved.
Manden på fotoet her har så vidt vides ikke indtaget champagne og whisky, men det gør de ifølge lokalpolitiker i Herlufsholm Idrætscenter.
Manden på fotoet her har så vidt vides ikke indtaget champagne og whisky, men det gør de ifølge lokalpolitiker i Herlufsholm Idrætscenter. Modelfoto: SCANPIX arkiv

Hver fredag deltager flere lokale pinger i forbudt morgendruk i Herlufsholm Idrætscenter. De omdanner saunaen til en regulær bar, skriver Sjællandske.

Det er en gruppe på op mod 12 ældre mandlige spidser, der indleder fredagene med at indtage både champagne og whisky i større mængder i sauna og omklædningsrum i svømmehallen i Herlufsholm Idrætscenter.

Ifølge Sjællandske er der tale om en tradition, som mange troede var stoppet, men som altså tilsyneladende trives i bedste velgående, selv om ledelsen har forbudt det.

Nu siger Carsten Bering, tidligere byrådsmedlem for De Konservative og nuværende folketingskandidat for Alternativet, stop.

- Det kan ikke være rigtigt, at de sidder der i saunaen og drikker, og så sætter sig ud i bilen bagefter, siger han ifølge Sjællandske.

Carsten Bering er selv morgenbader og kan berette, at de tørstige pinger ind imellem prøver at tyrannisere de andre morgenbadere.

Formand for Herlufsholm Idrætscenter Hans Nikolajsen erklærer, at der nu vil blive slået hårdt ned på drukfesterne.

- Der er no mercy, siger han til Sjællandske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.