Anita samler kasseret mad ind for 50.000 kr. om måneden

En kvinde fra Haderslev har så stor succes med at samle kasseret mad op fra supermarkedernes containere, at hun kan dele ud til hele 66 andre familier.
Foto: Scanpix

Måske har du hørt om det at "skralde". Det dækker over folk, der besøger supermarkedernes containere efter lukketid for at kigge nærmere på al den mad, der er blevet kasseret grundet overskridelse af sidste salgsdato.

Det behøver nemlig ikke at betyde, at maden ikke stadig kan spises. En kvinde fra Haderslev har så stor succes med at skralde sammen med en ven, at de kan samle kasseret mad ind for 50-60.000 kr. om måneden ved blot at mødes to gange om ugen. det skriver Lokalavisen.dk.

Anita, som kvinden hedder, fortæller, at hun selv bruger 1.000 kr. om måneden på mad. Resten af forplejningen kommer fra hendes to ugentlige ture. Her samler hun langt mere mad ind, end hun selv kan spise. Derfor har hun oprettet en Facebook-profil, hvor der i øjeblikket er tilknyttet 66 familier, der gerne modtager maden.

Derudover deler hun også ud til unge, førtidspensionister og ældre, der alle har svært ved at få pengene til at række til enden af måneden.

Lokalavisen har været med Anita på skraldetur i løbet af en uge. Klik på linket her og se den imponerende liste over, hvad hun dandt. Der var mad nok til 14 familier.

Kilde: Lokalavisen.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.