Angriber er færdig i FC København

Marvin Pourie og FCK har ophævet kontrakten et år før tid. Angriberen fik aldrig succes i mesterklubben.
Marvin Pourie (til højre) har været udlejet tre gange i FCK-tiden. Her ses han i Sønderjyske-trøjen i 2014.
Marvin Pourie (til højre) har været udlejet tre gange i FCK-tiden. Her ses han i Sønderjyske-trøjen i 2014. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Marvin Pourie er fortid i FC København.

Den danske mesterklub oplyser lørdag, at kontrakten med den tyske angriber er ophævet med øjeblikkelig virkning et år før udløb.

Den 25-årige angriber har været udlejet størstedelen af tiden i København, efter at han for tre år siden kom til FCK fra Silkeborg. Pourie har de senere år tørnet ud for Sønderjyske, belgiske Zulte-Waregem og senest FC Ufa i russisk fodbold.

- Marvin og vi har haft en god dialog, og vi har gjort det klart, at han ikke indgik i vores sportslige planer for den kommende sæson, siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

- Derfor var det den bedste løsning for begge parter at stoppe samarbejdet med det samme, så Marvin har mulighed for at finde et nyt sted at spille hurtigst muligt, siger nordmanden.

Marvin Pourie fik oprindeligt en fireårig kontrakt i FCK, men det blev blot til 24 kampe og seks scoringer for københavnerne.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.