Anders Samuelsens ex afslører: Vi ses stadig

Det var Anders Samuelsen, der valgte Susanne Elmark fra, fortæller operasangeren i en ny selvbiografi.
Sopranen Susanne Elmark skriver varmt om eks-kæresten Anders Samuelsen i sin selvbiografi.
Sopranen Susanne Elmark skriver varmt om eks-kæresten Anders Samuelsen i sin selvbiografi. Foto: Tommy Kofoed/Scanpix/arkiv

Det er højtid for selvbiografier, og nu udkommer Anders Samuelsens eks-kæreste Susanne Elmark med en af slagsen.

"Det var med vilje", hedder den, og her fortæller den 48-årige operasangerinde, at hun og lederen af Liberal Alliance fortsat har et meget tæt forhold.

Det skriver Billed-Bladet.

Men det var ikke med hendes gode vilje, at de ikke længere skulle være kærester, skriver ugebladet.

- Anders valgte, at vi ikke længere skulle definere os som kærester for at få sit liv til at hænge sammen. Det har jeg stor forståelse og respekt for. Men vi ses stadig og er utroligt nære. Vi er hinandens sparringspartnere og støtter hinanden, siger hun til Billed-Bladet.

Allerede da bruddet med Anders Samuelsen skete, skrev Susanne Elmark på Facebook, at de begge var opsatte på at fortsætte med at være gode venner.


Anders Samuelsen. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

Kærester i knap tre år

Den klassisk uddannede sopran mødte Anders Samuelsen under en koncert i december 2012. Forholdet holdt frem til september 2015.

Anders Samuelsen har været gift i 16 år med Lajla Dam Samuelsen. Parret gik fra hinanden i 2009. Sammen har de to sønner.

Susanne Elmark har to sønner og en datter med operasanger Bo Nandfred. De blev skilt for otte år siden, skriver Billed-Bladet.

Prins Henriks foretrukne

Susanne Elmark er i øvrigt er en af prins Henriks foretrukne sopraner. Hun har blandt andet givet koncert på regentparrets vingård, Chateau de Cayx, i Cahors.

Hun skulle også have sunget på Château de Cayx i august, men koncerten blev aflyst på grund af Frankrigs høje krav til sikkerhed efter terrorhandlinger i blandt andet Nice.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.