Anders Eggert skifter til Skjern på treårig kontrakt

Den danske håndboldliga bliver en dansk profil rigere fra 2017, hvor Anders Eggert tørner ud for Skjern.
Den danske venstrefløj Anders Eggert skifter fra sommeren 2017 til Skjern i den bedste danske håndboldrække.
Den danske venstrefløj Anders Eggert skifter fra sommeren 2017 til Skjern i den bedste danske håndboldrække. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Den danske håndboldprofil Anders Eggert vender hjem til Danmark næste år.

Fløjspilleren skifter nemlig fra tyske Flensburg-Handewitt til Skjern på en treårig kontrakt gældende fra sommeren 2017, oplyser den tyske klub på sin hjemmeside.

Anders Eggert var i sæsonen 2008/09 udlejet fra Flensburg-Handewitt til Skjern, som han altså vender tilbage til.

Anders Eggert, som har været skadet og derfor måtte meldte afbud til OL i Rio, har haft problemer med at sikre sig tilstrækkelig med spilletid i Flensburg, hvor svenskeren Hampus Wanne ser ud til at have overhalet ham.

Skjern Håndbold har endnu ikke bekræftet aftalen, men klubben har indkaldt til pressemøde onsdag formiddag, hvor den vil præsentere en ny spiller.

Den 34-årige venstrefløj har haft en stor karriere i den bedste tyske håndboldrække og på det danske landshold, hvor det er blevet til 159 landskampe og 570 mål.

I Flensburg-Handewitt har Anders Eggert blandt andet været med til at vinde Champions League og den tyske pokalturnering. Han har stadig til gode at vinde den tyske Bundesliga.

I den danske håndboldliga blev Skjern sidste år nummer fire efter grundspillet. Klubben formåede dog ikke at spille sig i semifinalerne ved det efterfølgende slutspil.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.