Anderledes efterlysning: Er du fra Randers - og savner du dit lommeur?

Lokalpolitiet i Skanderborg vil så gerne give tyvekoster tilbage til sagernes retmæssige ejer.
Uret her skulle jo gerne hjem igen til sin ejermand/kvinde. Men hvem er det mon?
Uret her skulle jo gerne hjem igen til sin ejermand/kvinde. Men hvem er det mon? Foto: Lokalpolitiet i Skanderborg

Kender du en M.J. Christensen fra Randers? Så kan du muligvis gøre vedkommende rigtig glad.

Sydøstjyllands Politi har nemlig et lommeur liggende, der tilhører den pågældende randrusianer. Og det vil ordensmagten vældig gerne aflevere tilbage.

Uret blev fundet under en sag, hvor lokalpolitiet i Skanderborg fik fat i gerningsmændene bag nogle tyverier og indbrud. Politiet fandt i den forbindelse det lille lommeur med indgraveringen. Man fandt også en amerikansk dollar, som er lavet til vedhæng til halskæde.

"Politiet er interesseret i at høre fra borgere, som savner disse tyvekoster – eller som kender den rette ejermand. Tag et kig på billederne her - måske kan du kende lommeuret, som tilhører en kollega – eller din venindes halskæde? Samtidig søger vi informationer om de gerningssteder, hvor tyvekosterne er stjålet fra," skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I den understreges det, at tyvekosterne kan stamme fra indbrud i hele Danmark, selvom de er fundet i Skanderborg - og politiet er interesseret i at høre fra alle, der kan have relevante oplysninger om sagerne. Lokalpolitiet i Skanderborg kan kontaktes på telefon 114.

Foto: Lokalpolitiet i Skanderborg

Foto: Lokalpolitiet i Skanderborg

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.