Anaheim-træner: Andersen lukker uheldige mål ind

Anaheim-træner Bruce Boudreau har fortsat stor tiltro til sin danske målmand til trods for et par dumme mål.

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen stod en af sine knapt så gode kampe, da hans hold, Anaheim Ducks, natten til tirsdag spillede sig nærmere NHL-finalen med en 5-4-sejr over Chicago Blackhawks.

Frederik Andersen har fået masser af ros gennem hele NHL-slutspillet, men i den femte semifinale mellem Anaheim og Chicago lavede han et par kostbare fejl, der resulterede i mål.

Anaheims cheftræner, Bruce Boudreau, bærer dog over med 25-årige Andersen, der har opbygget en del kredit.

- Han har spillet så mange gode kampe i træk, og han har ofte reddet os.

- Han lukkede et par uheldige mål ind i dag, og Freddie (Frederik Andersen) vil være den første til at indrømme, at han skulle have taget dem, siger Bruce Boudreau til klubbens hjemmeside.

Stillingen efter de tre perioder var 4-4, og derfor skulle opgøret afgøres i overtid. Her scorede Matt Beleskey til 5-4 for Anaheim Ducks efter 45 sekunder.

Anaheim-træner Bruce Boudreau glæder sig over, at Frederik Andersens fejl ikke fik konsekvenser.

- Det var på tide, at det var os, der reddede ham.

- Han vil være tilbage i sit normale jeg om to dage. Det var godt at se, at vi andre kunne hjælpe ham en smule i tilfælde af, at han har en dårlig dag, siger Bruce Boudreau.

Anaheim Ducks fører semifinale-serien 3-2 over Chicago Blackhawks. Tampa Bay Lightning fører 3-2 over New York Rangers i den anden semifinale.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.