Amerikansk supersanger kommer på Northside

Den aarhusianske festival Northside har netop meldt ud, at Frank Ocean kommer og spiller i 2017.
Den amerikanske rapper Frank Ocean spiller på Northside Festival til sommer.
Den amerikanske rapper Frank Ocean spiller på Northside Festival til sommer. Foto: James Lawler Duggan/Reuters

Den aarhusianske musikfestival Northside slog benene væk under Danmark, da de meddelte, at Radiohead var på listen over kunstnere, der skulle spille på festivalen i 2017.

Nu gør de det igen. De har nemlig netop meldt ud, at den amerikanske sanger Frank Ocean kommer til at spille på festivalen, der bliver afholdt i Ådalen ved Aarhus, til sommer.

- Vi er meget begejstrede over, at det er lykkedes os at få publikums to mest ønskede navne på næste års Northside-plakat, siger talsmand for Northside, John Fogde, og fortsætter:

- Radiohead og Frank Ocean er meget sjældne gæster her i landet, så det er ret vildt, at det lykkedes os at booke dem til samme år.

Frank Ocean fik talrige fans verden over, da han udgav sit første album, "Channel Orange".

Efterfølgende udgav han albummet "Blonde", og det lader til, at hans optræden på Northside den 9. juni bliver den første koncert siden udgivelsen. Det kan dog være, rapperen annoncerer flere koncerter inden da.

Det er blot anden gang, at den amerikanske r'n'b-sanger og rapper besøger Danmark. Sidst var tilbage i 2013, hvor Frank Ocean spillede i København.

Foruden Radiohead og Frank Ocean har Northside indtil videre oplyst, at Run The Jewels, Bastille, Thomas Helmig, Mø, Veronica Maggio, Phlake, Liss og Bisse skal spille på festivalen juni i 2017.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.