Alonso: Vi ses på banen meget snart

Skal man tro Fernando Alonso, er han snart tilbage i McLaren-raceren, så Kevin Magnussen kommer næppe i spil.
- Jeg hviler mig i denne weekend, og så vil jeg give jer en ny opdatering om mine fremskridt i næste uge, og vi ses på banen meget snart, skriver Alonso på sin Twitter.
- Jeg hviler mig i denne weekend, og så vil jeg give jer en ny opdatering om mine fremskridt i næste uge, og vi ses på banen meget snart, skriver Alonso på sin Twitter. Foto: Manu Fernandez/AP

Den spanske racerkører Fernando Alonso er snart tilbage i McLarens Formel 1-bil efter sin ulykke i sidste weekend, hvor han forulykkede i en testkørsel.

Det antyder han i hvert fald selv i en video på sin Twitter-profil fredag.

Fernando Alonso tilbragte tre dage på hospitalet, men blev udskrevet onsdag. Han var dog ikke klar til at deltage i denne uges testkørsel fra torsdag.

Optagelserne har han lavet i sit hjem i Oviedo i det nordlige Spanien.

- Som I kan se, har jeg det helt fint. Jeg ville gerne have været til testen i Barcelona, men lægerne anbefaler, at jeg lige venter lidt, siger han til sine fans.

- Jeg hviler mig i denne weekend, og så vil jeg give jer en ny opdatering om mine fremskridt i næste uge, og vi ses på banen meget snart, siger han videre.

Fernando Alonso kom til McLaren fra Ferrari efter sidste sæson, og han pressede Kevin Magnussen ud af bilen.

Nu kommer danskeren måske til at teste i Alonsos fravær i denne weekend i Spanien, men han skal næppe regne med at få meget mere tid i bilen på Alonsos bekostning.

McLarens øverste chef Ron Dennis sagde torsdag, at han ikke kunne se nogen som helst grund til, at Fernando Alonso ikke skulle være klar til sæsonens første grandprix i Melbourne den 15. marts.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.