Alonso takker holdkammerater for indsats

Den sportslige succes udeblev for McLaren-teamet i Australien, men ifølge Alonso var weekenden ikke spildt.
Fernando Alonso takker sine uheldsramte holdkammerater på holdet McLaren Honda for deres indsats i weekenden.
Fernando Alonso takker sine uheldsramte holdkammerater på holdet McLaren Honda for deres indsats i weekenden. Foto: Miguel Morenatti/AP

Selvom det ikke blev til den store sportslige succes for McLaren-Honda-teamet i forrige weekends australske Formel 1-grandprix, så mener holdets stjernekører, Fernando Alonso, alligevel, at det uheldsramte team fik noget brugbart ud af weekenden i Melbourne.

- Det er klart, at vi har meget arbejde foran os, men Jenson Buttons resultat i Melbourne var opmuntrende, i form af bilens pålidelighed samt dataindsamling, som er ekstremt vigtig, siger Alonso til Sky Sports.

Button kom ind på en sidsteplads i Melbourne, men at det lykkedes ham at gennemføre løbet i den nye MP4-30 bil var mere, end de fleste havde troet på kunne lade sig gøre.

Alonso kom ikke selv til start i Australien på grund af en hjernerystelse, han havde pådraget sig i et uheld op til løbet, så danske Kevin Magnussen overtog spanierens sæde.

Det blev ikke nogen succes, da Magnussens motor allerede stod af under opvarmningen før løbet. Den unge dansker får alligevel en tak med på vejen fra den dobbelte verdensmester.

- Jeg vil også gerne sige tak til Kevin Magnussen for hans anstrengelser i Australien, og det er en skam, han ikke nåede til start i løbet, siger spanieren.

Alonso er i weekenden tilbage i bilen til det Malaysiske Grand Prix, som han har vundet tre gange tidligere i karrieren.

- Jeg har arbejdet på min fysik, og føler mig godt tilpas. Jeg er klar til at køre i weekenden, og ser frem til at hoppe i bilen for første gang i et grandprix, siger Alonso.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.