Aller lancerer magasin-pendant til Spotify

Mediehuset starter streamingtjenesten Pling, hvor man kan læse alle de magasiner, man vil.
Abonnementet giver adgang til knap 20 magasin- og trendtitler samt ugebladene Femina og Se og Hør.
Abonnementet giver adgang til knap 20 magasin- og trendtitler samt ugebladene Femina og Se og Hør. Foto: www.colourbox.com/free

Læs alle de magasiner du vil for 99 kroner om måneden.

Sådan lyder muligheden i Aller Medias nye streamingtjeneste, Pling, hvor brugerne kan læse alle de magasiner, de orker, for et fast beløb om måneden.

Abonnementet giver adgang til knap 20 magasin-titler samt ugebladene Femina og Se og Hør.

Aller Media har store forventninger til den nye tjeneste.

- Det er vores klare forventning, at vi med Pling kan øge det samlede læsertal på flere af vores udgivelser, siger magasindirektøren hos Aller Media, Charlotte Riparbelli, i en pressemeddelelse.

Streamingtjenester som eksempelvis Spotify og Netflix har i løbet af de senere år skabt store ændringer for folks brug af musik, film og tv-serier.

- Med Pling ønsker vi at imødekomme den moderne medieforbruger, der foretrækker et digitalt format, og som i forvejen streamer musik og tv.

- Vi ved fra vores forundersøgelser, at vi med Pling får hjælp til at fastholde vores eksisterende læsere samtidigt med, at vi får mulighed for at tiltrække helt nye læsere, som ikke i forvejen læser magasiner og ugeblade på print, siger Charlotte Riparbelli.

Aller Media understreger, at den digitale tag-selv-bordsløsning ikke er en erstatning for printudgaverne, der lige som store dele af den samlede danske mediebranche har oplevet mere eller mindre markante oplagsfald de senere år.

Samtidig er magasinvirksomheden spændt på at se, hvordan læserne bruger tag-selv-bordet, hvor der er adgang til mange forskellige typer magasiner.

- Det er for eksempel interessant at finde ud af, hvor meget og hvor mange udgivelser brugerne læser samt det typiske titelmiks, når der er ubegrænset adgang til flere end 20 udgivelser, siger Charlotte Riparbelli.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.