Alice fik nok af pjat i sengen og skred fra Ole: Trøstet af ny mand samme nat

Bølgerne er gået højt på Hulskovgaard, hvor den ellers rolige landmand, Ole, har haft besøg af tre kvindelige bejlere i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed." Senest har Alice forladt gården.
Alice fandt heldigvis en ny favn at søge trøst i efter hendes exit fra Oles gård.
Alice fandt heldigvis en ny favn at søge trøst i efter hendes exit fra Oles gård. Foto: TV 2

Bølgerne er gået højt på Hulskovgaard, hvor den ellers rolige landmand, Ole, har haft besøg af tre kvindelige bejlere i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed."

I forlængelse af forrige afsnit valgte Alice at forlade gården midt om natten, efter hun havde været i swingerklub med Ole og den anden tilbageværende bejler, Gitte.

For Alice havde ikke lyst til mere intim leg den nat.

- Da vi skulle i seng, sagde Gitte til mig, at det var min tur til at lægge sig ind til Ole, men det ville jeg ikke, fortæller Alice til TV2, med henvisning til, at Gitte havde haft sex med Ole natten inden.

I stedet lagde Gitte sig ind til Ole og begyndte at "pjatte i sengen", og det blev for meget for Alice, som stod op og pakkede sine ting.

Tog hen til hemmelig ven

Men i stedet for at tage hjem til sig selv, tog Alice hen til en ny fyr ved navn Jan, som hun lærte at kende gennem en datingside allerede inden hendes deltagelse "i Landmand søger kærlighed."

- Da jeg kørte fra Oles gård i Kolding, kørte jeg direkte over til ham. Jeg skulle bare have trøst. Jeg spurgte, om jeg måtte komme hjem til ham, og det måtte jeg gerne. Og så trøstede han mig resten af natten, siger Alice til TV2.

Alice havde på det tidpunkt aldrig mødt Jan, men kun set billeder af ham. Forholdet har imidlertid udviklet sig siden.

Alice og Jan ser nu hinanden minimum hver weekend. Det nye par bor 24 kilometer fra hinanden skriver TV2.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.