Alexandras villa solgt: Så ung er køberen

Grevinde Alexandra skal være ude af sin villa ved månedens udgang, men hun har endnu ikke et nyt sted at bo.
Grevinde Alexandra fik den 356 kvadratmeter store villa efter skilsmissen fra prins Joachim i 2004. 
Grevinde Alexandra fik den 356 kvadratmeter store villa efter skilsmissen fra prins Joachim i 2004.  Foto: Scanpix/arkiv

Det er en 23-årig, som har lagt 23 millioner kroner for at overtage grevinde Alexandras monstrøse villa på Svanemøllevej på Østerbro i København.

Det skriver BT, som har kigget nærmere i tinglysningsbøgerne.

Ifølge avisen vil ejendomsmægleren, som har stået for salget af grevindens villa, ikke tilføre flere oplysninger om køberen, men i følge avisens oplysninger, så er køberen ud af en pengestærk familie i Nordjylland.

Alexandra er uden bolig

Grevinde Alexandra skal være ude af villaen ved månedens udgang, men hun leder endnu efter et nyt sted at bo, fortæller hendes sekretær til BT.

Villaen blev sat til salg i februar og solgt i april og ifølge Boliga.dk, der har gransket tingbogen, er der kun tinglyst lån for 6.195.000 kroner, og dermed kan Alexandra sætte knap 17 millioner ind på bankbogen.

Fik villaen foræret

Grevinden fik den 356 kvadratmeter store bolig efter skilsmissen fra prins Joachim i 2004.

Hun betalte ikke selv de 7.250.000 kroner, som huset dengang blev solgt for. Det gjorde derimod selskabet Svanemøllevej 15 ApS, som prins Joachim ejede på daværende tidspunkt.

Året efter overtog hun huset kvit og frit som en del af ægtepagten med prinsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.