Alexandras eksmand får husly af kendt direktør

Prinsesse Alexandras nu tidligere mand, Martin Jørgensen, har søgt ly hos Hummel-direktøren, Christian Stadil, der forsøger at forblive venner med begge parter.
Alexandra og Martin da de stadig var et par. 
Alexandra og Martin da de stadig var et par.  FOTO: Scanpix

- Man hjælper jo sine venner. Her taler vi om et skønt par, hvor begge parter er venner, og derfor forsøger man at hjælpe begge parter. Det kan være svært at balancere, men det er det, vi forsøger at gøre.

Sådan siger Christian Stadil til BT, der kan afsløre, at den succesrige Hummel-direktør har sørget for husly til grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen. Efter skilsmissen er han fraflyttet sin og Alexandras fælles bolig på Svanemøllevej på Østerbro.

Christian Stadil bekræfter overfor BT, at han har stillet en lejlighed til rådighed for sin ven.

En svær balance

Martin Jørgensen har altså stadig så gode venner omkring sig, at han ikke skal bo på gaden.

Men det er en svær balance at forblive venner med begge partner, når et par bryder op. Det er Christian Stadil også meget bevidst om.

Han forklarer, at den 37-årige film fotograf stadig er en god ven:

Ja, vi er rigtig gode kammerater. Og vi er også gode venner med Alexandra. Det vil vi gerne blive ved med. Det kan jo være svært, når folk går fra hinanden, men det tror vi helt sikkert sagtens kan lade sig gøre, og vi ønsker dem begge to alt det bedste, siger direktøren om sit og hans forlovede Alice Brunsøs forhold til både Alexandra og Martin.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.