Alexandras eks: Mads Holger støttede mig under skilsmissen

Martin Jørgensen voksede op med den nu afdøde blogger, Mads Holger, og fik støtte fra barndomsvennen under skilsmissen fra grevinde Alexandra.
Mads Holger blev 38 år.
Mads Holger blev 38 år.
Foto: Scanpix/arkiv

Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, var barndomsven med afdøde Mads Holger.

De blev venner i folkeskolen, og i dag blev Martin Jørgensen ringet op med besked om den triste nyhed om barndomsvennens død, skriver Ekstra Bladet.

- Vi er gamle folkeskolekammerater og har holdt kontakten gennem alle årene. Han har altid været et skønt, frisk indslag med en dejlig krøllet hjerne og var det stadig, indtil han desværre forlod os, siger Martin Jørgensen til Ekstra Bladet.

Martin Jørgensen siger afdæmpet og chokeret til avisen, at han vil savne vennen, som støttede ham, da han sidste efterår blev skilt fra grevinde Alexandra.

Tog sit eget liv

Familien har oplyst, at Mads Holger mandag valgte at tage sit eget liv i familiens sommerhus på Sydfyn.

Martin Jørgensen og Mads Holger lærte hinanden at kende for mere end 30 år siden, da de begge gik på Ingrid Jespersens Gymnasieskole på Østerbro i København. Og de har leget sammen på Nordisk Film, når de begge var på arbejde med deres forældre.

Mest læste blogger

Mads Holger, hvis fulde navn var Mads Holger Norgaard Madsen, blev 38 år. Han var radiovært, debattør og forfatter og en af landets mest læste bloggere hos Berlingske.

Han efterlader sig en mor, en søster, to mostre og en kæreste.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.