Alexandra får hug: "Bitterfisset" kommentar

Både debattøren Anne Sophia Hermansen og takt-og-tone-eksperten Inge Correll er efter grevinde Alexandra, som i et interview forleden sagde, at hun ikke troede, hendes børn vil se Martin Jørgensen efter skilsmissen.
Grevinde Alexandra af Frederiksborg og sønnerne Prins Nikolai og Prins Felix.
Grevinde Alexandra af Frederiksborg og sønnerne Prins Nikolai og Prins Felix. Foto: Scanpix/arkiv

- Det peger på en form for følelsesmæssig inkompetence. Hun bliver jo altså lønnet via sin apanage, oven i købet bedre end vores statsminister, kan man så ikke godt forvente at få det for de penge, at hun også prøver at være en ordentlig mor - i det mindste en, der håndterer sin rolle med lidt mere format?

Ordene er debattøren og radioværten Anne Sophia Hermansens. Og offeret er Alexandra af Frederiksborg.

Anne Sophia Hermansen angriber på både Twitter og Facebook grevinde Alexandras udtalelser om sine sønners behov for at se eksmanden Martin Jørgensen. Og hun lægger ikke fingre i mellem:

- Ugens Mest Bitterfissede Kommentar tilfalder Grevinde Alexandra – jesus, hvor formatløst og sølle og røvbittert, skriver hun.


Anne Sophia Hermansen er debattør og radiovært. Foto: Scanpix/arkiv

I et interview med BT sagde grevinde Alexandra forleden, at hun ikke tror, at hendes børn ønsker at se Martin Jørgensen, som var deres stedfar i otte år.

- Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, siger Alexandra i interviewet.

- Det er jo tydeligt, at hun er fuldstændig røvbitter over deres brud, og så under hun ikke sine egne sønner at have kontakt til deres stedfar. Det er jo det, det handler om, siger Anne Sophia Hermansen til Ekstra Bladet tirsdag.

Hun er ikke ene om at undre sig over grevinde Alexandras udtalelser. Inge Correll, slotsejer og ekspert ud i takt og tone er ifølge Ekstra Bladet forbløffet over, at grevinden på den måde udtaler sig om så private forhold.
Inge Correll er slotsejer og ekspert ud i takt og tone. Foto: Scanpix, arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.