Alexandra afslører: Jeg sover stadig alene

Der er ingen ny mand i grevinde Alexandras liv.
Grevinde Alexandra var onsdag aften til premiere på filmen Concussion.
Grevinde Alexandra var onsdag aften til premiere på filmen Concussion. Foto: Scanpix

Det var under stor mediebevågenhed, at grevinde Alexandra og Martin Jørgensen sidste år afslørede, at de skulle skilles.

Efter otte års ægteskab brast kærligheden, og de to gik hver til sit. Men grevinden er ikke på jagt efter en ny mand at dele dobbeltseng med, skriver Her & Nu.

- Jeg har ikke fået en ny kæreste, og jeg er heller ikke på jagt efter en. Det skal nok komme lige pludselig, afslørede Alexandra over for ugebladet ved premieren på filmen 'Concussion' onsdag aften i Imperial.

Og selvom hun ikke havde en mand ved sin side, mødte hun alligevel et bekendt ansigt til premieren. Den tidligere svigerinde kronprinsesse Mary var nemlig mødt op til den selvsamme premiere. Filmen handler nemlig om en retsmediciner, der opdager, at amerikanske fodboldspillere pådrager sig varige hjerneskader af den hårde sport. Og da grevinde Alexandra er protektor for Parkinsonforeningen og kronprinsesse Mary har samme rolle for Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen, var filmens fokus på hjernen en god anledning for de to til at promovere de forskellige foreninger.

Inden Alexandra blev gift med den 14 år yngre fotograf, var hun gift med prins Joachim i ti år. Og  hun har flere gange udtalt, at hun har et godt forhold til sin tidligere svigerfamilie og prins Joachim.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.