Aldi-medarbejder hyldes: Selvfølgelig hjælper man ældre

En kvinde så, hvordan en ung Aldi-medarbejder hjalp en gammel mand hjem med varerne, og lagde et billede på Facebook. Nu hyldes medarbejderen, der siger, han sådan set bare opførte sig, som han er opdraget til.
18-årige Christian Trouesdale, der er deltidsmedarbejder i Aldi, hjalp en 96-årig mand hele vejen hjem med varerne. - Mine forældre har opdraget mig til, at behandle andre, som jeg gerne selv vil behandles, siger han.
18-årige Christian Trouesdale, der er deltidsmedarbejder i Aldi, hjalp en 96-årig mand hele vejen hjem med varerne. - Mine forældre har opdraget mig til, at behandle andre, som jeg gerne selv vil behandles, siger han. Foto: Samantha Jayne-Brady, Facebook

Britiske Samatha-Jayne Brady så forleden, hvordan den 18-årige Aldi-medarbejder Christian Trouesdale, hjalp en 96-årig mand hele vejen hjem med de nyindkøbte varer. Christian tog selv initiativ til den udvidede kundeservice, og sludrede løs hele vejen med den gamle mand.

Samantha-Jayne Brady mente, hans indsats var så fin, at hun snuppede et billede af parret og lagde det på Facebook. Siden er historien om Christian og den 96-årige mand gået viralt og bliver fremhævet som eksempel på, hvordan man bør opføre sig over for hinanden.

MailOnline skriver, at historien på nuværende tidspunkt er blevet delt 70.000 gange, med mere end 50.000 delinger i Dubai, Australien, USA og andre lande.

Den flinke hovedperson, der er studerende og arbejder på deltid Aldi, siger til Bolton News, at han ikke anser sin hjælp for at være noget ekstraordinært, og at han er opdraget til at vise respekt for ældre mennesker.

- Jeg spurgte min chef, om det var ok, at jeg fulgte ham hjem, og han sagde, at det var det rigtige at gøre, så det gjorde jeg.

Christian Trouesdale siger videre:

- Vi fik en god snak om alt muligt fra valget til Horwich’ historie - han vidste en masse om alt. Det er meget mærkeligt, for det her noget, jeg normalt ville gøre, mine forældre har opdraget mig til at behandle andre, som jeg selv gerne vil behandles.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.