Alberte om 20 år yngre mand: Aldersforskel er ligegyldig

Sangerinden Alberte Winding er albumaktuel og nygift.
Albertes nye album 'Kommer Hjem' blev udgivet i sidste måned.
Albertes nye album 'Kommer Hjem' blev udgivet i sidste måned. Foto: SCANPIX arkiv

Hun blev kendt som eventyrskikkelsen Luna fra den populære DR-børneserie 'Bamses Billedbog.' Siden fulgte stribevis af musikalske hits. Sangerinden Alberte Winding er et multitalent med både musikalske og litterære udgivelser på CV'et.

Den 51-årige kunstner har udgivet et nyt album, "Kommer Hjem,"og har i den anledning talt med Alt for damerneAlbummet bærer præg af, at Alberte i løbet af de seneste par år for alvor har fundet lige præcis hjem. Det indeholder bl.a. en sang om hendes nye, store kærlighed, den 20 år yngre Andreas Fuglebæk. De to havde været venner og kollegaer i deres fælles band i nogle år, før de blev kærester.

- I begyndelsen, da vi blev kærester, var vi begge to meget opmærksomme på aldersforskellen, men den viste sig at være fuldstændig ligegyldig. På samme måde som alle mulige andre ydre omstændigheder er i kærlighed, siger Alberte Winding, som dog konstaterer, at der da er nogle ting, som er vigtige i et forhold med stor aldersforskel.

Og det er, mener hun, at man er helt rolig med det selv.

- Der er nok lidt øget opmærksomhed – lige et blik fra nogen. Eller man kan i hvert fald selv få den tanke, siger hun.

Som en konsekvens af det har parret giftet sig. Fordi, forklarer Alberte, det giver hende ro at tænke, at Andreas er hendes mand. Hun tænker, at omverdenen opfanger den ro. Hvis der er uro, så mærker folk det, og så reagerer de på det, som de reagerer på al anden usikkerhed.

Alberte blev skilt for år tilbage og havde egentlig afskrevet at skulle gifte sig igen. Hun har en voksen datter på 27, og med sin nye mand har hun fået en bonussøn på tre år- hvilket hun er dybt taknemmelig over.

Hun blev gift med sin mand i februar og holdt i den anledning en reception for de nærmeste venner og familiemedlemmer. Men senere denne sommer varsler hun en stor "kærlighedsfest" for vennerne - for der er meget at fejre, understreger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.