Ahmad gav 100 rundstykker til politiet: "De viser så meget overskud og medmenneskelighed"

Ahmad Darwich er dybt rørt over politiets håndtering af flygtningekrisen. Derfor kvitterede han med 100 rundstykker til betjentene i Aalborg.
100 rundstykker, ost og en venlig hilsen. Det var, hvad betjentene i Aalborg fik af en taknemmelig Ahmad Darwich.
100 rundstykker, ost og en venlig hilsen. Det var, hvad betjentene i Aalborg fik af en taknemmelig Ahmad Darwich. Foto: Ahmad Darwich

Der var store smil på politistationen i Aalborg, da Ahmad Darwich og hans fætter i morges kom forbi. For med sig havde de nemlig 100 rundstykker og pålæg til de mange betjente.

Politiet fortjente en særlig tak for deres måde at håndtere flygtningekrisen på, mener Ahmad Darwich.

- Jeg følte bare, at jeg måtte stå frem og vise min taknemmelighed for den måde, de har håndteret krisen på. Flygtningene har haft meget brug for hjælp, og politiet har reageret meget humant, siger Ahmad Darwich på syngende nordjysk.

Helt andet syn på politiet

- Der er jo alle forudsætninger for, at det kunne gå galt. Folk er sultne, trætte og har set frygtelige ting. Men politiet viser så meget overskud og medmenneskelighed. Det har givet mig et helt andet syn på politiet, og jeg ville ønske, at andre så på dem på samme måde, siger Ahmad Darwich, som til daglig er musikproducer med flere hits på samvittigheden.

Selvom han er glad for politiet, var han også lidt nervøs, da han kom anstigende med de mange rundstykker.

- De så jo noget forvirrede ud, da der pludselig stod en udlænding, de ikke kendte, med en hel masse rundstykker. Jeg blev lidt nervøs og fik bare mumlet et eller andet. Men heldigvis havde vi skrevet en seddel, hvor jeg forklarede, hvorfor vi gerne ville takke dem. De virkede heldigvis rigtig glade, fortæller Ahmad Darwich med et stort grin.

Evigt taknemmelig

Ahmad Darwichs egen baggrund gør, at han er særligt taknemmelig for politiets håndtering af krisen.

- Jeg er selv statsløs palæstinenser og kom hertil med mine forældre som 12-årig. Jeg ved, hvad det betyder, når man ikke længere har et hjem. At Danmark gav mig mad i munden og tag over hovedet vil jeg være evigt taknemmelig for, siger Ahmad Darwich.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.