Aha: Derfor skifter de ikke tøj i julekalender

Der er en helt særlig grund til, at alle skuespillerne i TV2 julekalenderen Juleønsket hele tiden har det samme sæt tøj på.
Skuespillerne har ét sæt tøj, de kan boltre sig i under optagelserne.
Skuespillerne har ét sæt tøj, de kan boltre sig i under optagelserne. FOTO: Ian Hansen/TV2

Har du også undret dig over, hvorfor alle de medvirkende i Juleønsket ikke skifter tøj. De dukkede op i et sæt tøj den 1. december, og det har de så haft på lige siden.

Det er ikke kun dig, der undrer dig. Flere har på Juleønskets Facebooks-side åbenlyst meldt ud, at det direkte irriterer dem, at der ikke bliver skiftet tøj i serien.

De spøger, om der ikke var flere penge i kassen? Om der er en særlig point med ikke at skifte tøj? Eller hvad pokker er det, der sker?

Det handler om tid

Det er da også de færreste almindelige mennesker, som går rundt i det samme tøj hele ti dage i træk - og måske 24 dage i streg, hvis der ikke kommer et tøjskift senere i serien.

Men der er en tanke bag galskaben, fortæller chefkostumier for Juleønsket, Stine Gudmundsen-Holmgreen, til Metroxpress:

- Det er der flere grunde til. Dels var der ikke tid til at skifte kostumer, da vi havde en stram tidsplan hver dag, og dels var det en beslutning, at de ligesom i for eksempel Anders And ser ud på én måde og kun skifter, hvis der er speciel grund til det.

Mon juleaften er en speciel nok grund til et tøjskift? Det får vi at se, når Juleønsket når sin slutning.

Indtil da kan du følge dramerne og de medvirkendes ene sæt tøj hver aften på TV2 klokken 20.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.