Agger om skade: Ville ikke løbe nogen risiko

Daniel Agger blev skiftet ud i pausen søndag aften i kampen mod OB, fordi ryggen voldte kaptajnen problemer.
Nikolai Laursen er netop skiftet ind og har scoret til 4-0 for Brøndby. Hyldes af Daniel Agger, da Brøndby søndag vandt 4-0 over FC Vestsjælland i Superligaen. Kampen blev spillet i Brøndby. (Lars Poulsen/POLFOTO)
Nikolai Laursen er netop skiftet ind og har scoret til 4-0 for Brøndby. Hyldes af Daniel Agger, da Brøndby søndag vandt 4-0 over FC Vestsjælland i Superligaen. Kampen blev spillet i Brøndby. (Lars Poulsen/POLFOTO) Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

45 minutter fik Daniel Agger på banen søndag aften, da Brøndby vandt 2-0 over OB i Odense. Det var alt, hvad ryggen kunne holde til.

Agger har døjet med rygproblemer i de sidste måneder, og det fik Brøndby-kaptajnen til at sige fra i pausen mod OB, for at skaden ikke skulle blive værre.

- Det er ikke så slemt, men jeg gik ud for ikke at løbe nogen risiko.

- Jeg har haft småproblemer med ryggen her i de sidste par måneder. Det er ikke noget voldsomt, men skaden er der, og det bliver man nødt til at have respekt for en gang i mellem, siger kaptajnen.

Brøndby-træner Thomas Frank så ingen grund til at holde Agger på banen, idet Brøndby havde fuld kontrol over kampen.

- Daniel Agger havde problemer med ryggen, og vi syntes, vi var så meget i kontrol, at vi godt kunne tillade os at pille ham ud i pausen.

Brøndby-kaptajnen forventes dog at være i fuld vigør allerede i næste spillerunde, hvor AaB gæster Brøndby Stadion.

- Det er ikke en skade, der bør volde ham de store problemer mod AaB, men nu må vi se, hvad der sker. Han er blevet klogere og dygtigere til at sige fra i tide, så det er vi glade for, siger Thomas Frank.

Brøndby indtager Superligaens tredjeplads med 44 point, tre point foran Randers FC på fjerdepladsen. Randers møder mandag aften FC Midtjylland i rundens sidste kamp.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.