AGF henter islandsk landsholdsspiller

Oprustningen til Superligaen er i gang i AGF. Klubben har skrevet kontrakt med Elmar Bjarnason fra Randers.
AGF er tilbage i superligaen fra næste sæson, og der vil de gerne blive. derfor har de indkøbt FC Randers-spilleren Elmar Vjarnason, der også spiller på det islandske landshold.
AGF er tilbage i superligaen fra næste sæson, og der vil de gerne blive. derfor har de indkøbt FC Randers-spilleren Elmar Vjarnason, der også spiller på det islandske landshold. Foto: GREGERS TYCHO/POLFOTO

Kort tid efter at Randers FC på klubbens hjemmeside meddelte, at man ikke har kunnet honorere midtbanespilleren Elmar Bjarnasons krav til en ny kontrakt, blev hans fremtid afsløret i en pressemeddelelse fra AGF.

Aarhusianerne, som fra næste sæson er tilbage i Alka Superligaen, meddeler, at man har skrevet en toårig kontrakt med den islandske landsholdsspiller.

- Det er et spændende projekt, AGF er i gang med. AGF er en stor klub med et stort potentiale og en passioneret fanskare, som jeg glæder mig til at spille for, siger den 28-årige islænding ifølge pressemeddelelsen.

AGF-sportschef Jens Andersson glæder sig også over at have fået fingrene i den løbestærke midtbanespiller.

- Han er en hårdtarbejdende spiller, som dækker et stort område og som samtidig er teknisk velfunderet. Han passer godt ind i den måde, vi gerne vil spille på, og jeg ser frem til at se ham i AGF-trøjen, siger Jens Andersson.

Elmar Bjarnason kom til Randers i 2012, og han har siden spillet 85 kampe for kronjyderne.

Derudover er det blevet til 19 landskampe for Island indtil videre.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.