AGF gjorde Hobro opmærksom på Tamboura-svipser

Hobro opdagede først, at der var uorden i Adama Tambouras papirer, efter AGF foretog lidt detektivarbejde.
Superligaklubben Hobro har brugt Adama Tamboura uden at have Mali-spillerens spillercertifikat i orden i fredagens 2-1-sejr over AGF.
Superligaklubben Hobro har brugt Adama Tamboura uden at have Mali-spillerens spillercertifikat i orden i fredagens 2-1-sejr over AGF. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO

Det er AGF, der har gjort Hobro opmærksom på, at nordjyderne fredag brugte en ulovlig spiller i Alka Superligaen.

Mali-spilleren Adama Tamboura startede på banen for Hobro i 2-1-sejren over AGF, efter at forsvarsspilleren få dage forinden var skiftet til den lille superligaklub fra ligakonkurrenten Randers FC.

- På grund denne omstændighed valgte AGF at rette henvendelse til Randers FC, Tambouras tidligere klub, for at høre, om hans spillercertifikat også var blevet overført til Hobro.

- Det viste sig ikke at være tilfældet, og derfor kontaktede AGF lørdag morgen Hobro for at gøre dem opmærksomme på fejlen, skriver AGF på sin hjemmeside.

Efter henvendelsen har Hobro erkendt fejlen og sendt en redegørelse til Dansk Boldspil-Unions (DBU) disciplinærudvalg, der nu skal behandle sagen.

Hobro vandt fredagens opgør på en sen scoring, da den tidligere AGF-spiller Martin Mikkelsen i det 89. minut scorede til 2-1 mod sin gamle klub.

Hobro, der risikerer at blive fratrukket tre point, har syv point efter otte spillerunder. AGF har ti point.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.