Afvist af kassedame: Kunde amok i Bilka

En 26-årig mand gik bersærk i Bilka i Kolding, da kassedamen nægtede at tage imod hans Euro-sedler. I raseri slog han både en kvinde med barnevogn og en mand med briller.
En tur i Bilka blev ubehagelig for en flok kunder i Kolding, der måtte dele kø med en mand, der hverken havde et problem med at slå på kvinder med små børn eller mænd med briller.
En tur i Bilka blev ubehagelig for en flok kunder i Kolding, der måtte dele kø med en mand, der hverken havde et problem med at slå på kvinder med små børn eller mænd med briller. Claus Fisker / Scanpix arkiv

At stå i kø i Bilka kan være stressende og frustrerende - det kan de fleste sikkert sætte sig ind i.

Heldigvis vælger de færreste at reagere som den 26-årig koldingenser, der mandag eftermiddag gik amok. Han var vred over, at kassedamen ikke ville tage imod hans 500-Euroseddel, skriver Lokalavisen.dk.

I raseri begyndte manden at uddele lussinger til sin kvindelige ledsager, der stod ved siden af ham med en barnevogn. Da en anden kunde i køen, en 56-årig mand, brød ind for at forhindre kærestevolden, kvitterede den aggressive mand med et par slag i hovedet på den 56-årige, så hans briller blev knust.

Den unge mand, der tilsyneladende hverken så noget forkert i at slå på kvinder med barnevogne eller mennesker med briller, forlod butikken, men er nu sigtet for vold.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.