Afstemning: DR eller TV 2 - hvilken kanal var bedst i går?

DR1 og TV 2 delte seerne nogenlunde ligeligt i mellem sig på valgaftenen. Men hvilken af de to kanaler gjorde det bedst?
Tv-reporterne kom på overarbejde i går på Christiansborg. Men hvilke af dem fik det bedste resultat i kassen? DR1 eller TV 2?
Tv-reporterne kom på overarbejde i går på Christiansborg. Men hvilke af dem fik det bedste resultat i kassen? DR1 eller TV 2? Foto: Scanpix

DRs dynamiske duo Kim Bildsøe og  Ask Rostrup må være godt trætte i betrækket i dag. Det samme må TV 2's powerpar Cecilie Beck og Poul Erik Skammelsen.

De fire værtsprofiler styrede valgslagets gang på de to store landsdækkende tv-kanaler, og indsatsen bliver belønnet med høje seertal til både DR og TV 2.

Men hvilken kanal synes DU leverede den bedste valgdækning? Deltag i afstemningen nederst i artiklen.

I alt så hele 3,3 millioner danskere mindst fem minutter af valget på valgdagen på en af den seks tv-kanaler, der dækkede begivenheden.

Den regulære dækning af gårsdagens valgaften udspillede sig mellem kl. 16.50-02.00 på DR og TV 2, og de to kanaler delte seerne ligeligt imellem sig, skriver MediaWatch.

37,1 pct. af seningen skete på DR1, mens 36,7 pct. foregik på TV 2 og TV 2 News, der samsendte, viser opgørelse fra DR Medieforskning.

Det dækker over, at DR1 i tidsrummet i snit havde 594.000 seere, mens 586.000 i snit så med på TV 2 og TV 2 News.

AFSTEMNING
Hvilken kanal lavede bedst tv på valgdagen?
Var det DR1 eller TV 2, der leverede den bedste valgdækning i går?

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.