Afsløring: Popstjerne skal spille babe i James Bond-film

Den næste Bond-babe ser ud til at blive popdronningen Rihanna. Det har en kilde sagt til den engelske avis The Mirror.
Du kan måske forvente at se Rihanna i den næste James Bond-film.
Du kan måske forvente at se Rihanna i den næste James Bond-film. Foto: Colourbox

Du kan godt begynde at glæde dig til den næste James Bond-film. Der ser ud til, at du måske kan se popstjernen Rihanna folde sig ud som Bond-babe. Det skriver mx.dk.

Den 26-årige sange skulle være blevet kontaktet af producenterne bag den næste James Bond-film og spurgt, om hun ville være med. Det sagde Rihanna straks ja til, fortæller en kilde til den engelske avis The Mirror.

"Rihanna er stor fan af James Bond-filmene og har altid haft lyst til at være med i en film. Hun glæder sig helt vildt", fortæller kilden.

Hvis du er begejstret for udsigten til at skulle se Rihanna i den næste James Bond-film, er du nok ikke den eneste. Da Bond-skuespilleren Daniel Craig i 2012 promoverede den seneste James Bond-film fortalte han under flere interviews, at han håbede, at Rihanna en dag ville være med i en James Bond-film.

Men det er ikke sikkert, at det er på grund af Rihannas talent for skuespil, at Daniel Craig gerne ser hende i rollen som Bond-babe. Da Rihanna i 2012 debuterede i sci-fi-filmen 'Battleship', fik hun ved Golden Raspberry Awards ('Oscar-showet' for dårlige film) prisen som 'årets værste kvindelige birolle'.

Den næste James Bond-film forventes at få premiere i november 2015 og har igen Daniel Craig i rollen som James Bond.

Kilder: mx.dk og The Mirror.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.