Afsløring: Din mand er tiltrukket af din mor

En ny undersøgelse afslører den overraskende sandhed om mænds syn på deres svigemor.
Pas på ... Din mand synes bedre om din mor, end du tror.
Pas på ... Din mand synes bedre om din mor, end du tror. Scanpix

Det er måske på tide at overveje, om din mand lyver for dig, når han siger, at din mor da er fin ... men også lidt irriterende.

En engelsk undersøgelse lavet af forhandlerkæden Peter Hahn har nemlig kigget nærmere på mændenes inderste tanker - og resultatet er ret overraskende.

Den gamle antagelse om, at svigermor er et monster, som svigersøn hader, holder nemlig ikke helt stik … det er faktisk lige modsat.

LÆS OGSÅ: Første date: Det skal du tage på

Ifølge deres undersøgelser, der bygger på samtaler med mere end 1500 mænd, så er mere end halvdelen af alle de gifte mænd tiltrukket af deres svigermor, skriver Good Housekeeping.

Ja, faktisk er en fjerdel decideret brændt varm på deres svigermor …

LÆS OGSÅ: Gør dette og få sex i morgen

Mere dejlig end datter

Din mand kan altså være i den situation, at han faktisk er lidt varm på din mor. Synes du også, at det er for underligt, så skal du ikke læse videre…

Undersøgelserne fandt nemlig også ud af, at en ud af seks finder deres svigermor mere attraktiv end hende, de egentlig er sammen med.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston afslører hår-trick

Heldigvis er det ikke alle, der er så vilde med deres svigermor, at de ser hende i det lys. Men det er faktisk forsvindende få der, som skrønen ellers altid fortæller, ikke kan udstå deres svigermor.

Otte ud af ti mænd fortæller, at de har et godt forhold til deres svigerfamilie og sætter pris på dem. Og det er trods alt en ting at glæde sig over, selvom det selvfølgelig ville være rart, hvis ens partner fandt hende, han er sammen med, mere attraktiv end svigermor …

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.