Afpresning, vold og væbnet røveri: Politiet efterlyser teenager

Politiet leder efter en 19-årig, der kædes sammen med en sag, som omhandler både bankrøvei og mulig afpresning.
En 19-årig mand uden fast adresse er under mistanke for at have deltaget i  en række grove forhold.
En 19-årig mand uden fast adresse er under mistanke for at have deltaget i  en række grove forhold. Foto: SCANPIX arkiv

Væbnet bankrøveri, afpresning og vold. Københavns Vestegns Politi har i dag offentliggjort en efterlysning af en af de formodede gerningsmænd bag en dramatisk sag fra Hvidovre.

Manden, som politiet har sendt et foto ud af, er den 19-årige Jihad Karroum. Politiet mener, at han har medvirket til planlægningen af et bankrøveri - og at han efterfølgende har afpresset og begået vold mod to unge mænd, der udførte røveriet.

(artiklen fortsættes under fotoet)

Det er denne unge mand, politiet leder efter. Foto: Københavns Vestegns Politi

Røveriet fandt sted 2. november kl. 10.25 i Danske Bank på Hvidovrevej 135. To gerningsmænd bevæbnet med pistol og skruetrækker truede sig her til et større kontant udbytte.

De to unge gerningsmænd fra banken på henholdsvis 17 og 18 år blev efterfølgende anholdt og dømt for røveriet.

Politiet mistænker dog, at der står flere gerningsmænd bag, og at disse har forsøgt at afpresse de siden dømte bankrøvere.

Dette afstedkom i sidste uge, at to unge mænd på 17 og 19 år blev varetægtsfængslet for medvirken til røveriet, samt vold og afpresning mod de to bankrøvere.

Men Københavns Vestegns Politi efterlyser forsat en medgerningsmand, som politiet mener er Jihad Karroum. Han er uden fast bopæl, men færdes blandt andet i Avedøre Stationsby i Hvidovre.

- Den unge mand ved godt at vi leder efter ham og jeg vil derfor opfordrer ham at melde sig selv først som sidst. Samtidig opfordrer vi andre borgere til at kontakte os, hvis de kender til hans færden. Det er ganske alvorlige forbrydelser, han er mistænkt for, siger politikommissær Henrik Hougaard i en pressemeddelelse.

Kontakt Københavns Vestegns Politi på 43861448 , hvis du kan hjælpe i denne sag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.