Afføring i svinekød: Sjællandsk slagteri meldt til politiet igen

Gødning og fæces på de slagtede svinekroppe. Der er igen fundet alvorlige problemer med hygiejnen på Danish Crowns slagteri i Ringsted.
Slagteriet i Ringsted er nu flere gange blevet meldt til politiet, fordi der er fundet gødning og afføring på de færdigslagtede svinekroppe. Personerne på billedet har ikke med den konkrete sag at gøre.
Slagteriet i Ringsted er nu flere gange blevet meldt til politiet, fordi der er fundet gødning og afføring på de færdigslagtede svinekroppe. Personerne på billedet har ikke med den konkrete sag at gøre. Foto: Morten Stricker / Scanpix arkiv

Trods gentagne indskærpelser og krav om handleplaner er der igen fundet så alvorlige problemer med hygiejnen på Danish Crowns slagteri i Ringsted, at Fødevarestyrelsens kontrollanter har politianmeldt slagterigiganten.

Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Sidste år blev der mindst fem gange fundet afføring eller gødning på færdigslagtede svinekroppe. Hver gang resulterede det i en politianmeldelse, bøde og krav om handleplaner, der skulle sikre, at det ikke ville ske igen.

Dengang forsikrede pressechef i Danish Crown, Jens Hansen, at man nu ville gøre alt for at undgå noget lignende.

Men det er sket igen. Kontrolrapporter viser, at Ringsted-slagteriet er blevet politianmeldt tre gange de sidste fire måneder.

Ifølge Jens Hansen skulle fejlen nu omsider være fundet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.