Afbud tvinger træner til at skifte ud i trup

Tre afbud betyder, at Camilla Dalby og Anne Cecilie La Cour tirsdag er udtaget til træningssamlingen i juni.
Danmarks nye kvindelandstræner, Klavs Bruun Jørgensen, er nødt til at skifte ud i landsholdstruppen.
Danmarks nye kvindelandstræner, Klavs Bruun Jørgensen, er nødt til at skifte ud i landsholdstruppen. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Danmarks nye kvindelandstræner, Klavs Bruun Jørgensen, er nødsaget til at skifte ud i sin første landsholdstrup.

De to højrebacker Line Jørgensen (FCM Håndbold) og Mette Tranborg (SK Aarhus) samt målvogter Rikke Poulsen (Viborg HK) har meldt fra.

Klavs Bruun har i stedet udtaget Camilla Dalby fra Buducnost og Silkeborg-Voels Anne Cecilie La Cour, mens der ikke indkaldes en ekstra målvogter.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over afbuddene, men jeg ser det her som en chance for at se Camilla Dalby an og for at se, om hun kan bidrage med nogle af de forsvarselementer, som de har stor succes med i Budocnost, siger Klavs Bruun i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

- Derudover er Anne Cecilie La Cour det oplagte næste valg, når nu vi har modtaget afbud fra to venstrehåndede spillere, og hende glæder jeg mig også til at se i aktion, siger landstræneren.

Ændringerne i truppen betyder, at 24 spillere deltager i træningssamlingen fra 3. til 14. juni, hvor den nye landstræner skal vurdere spillerne i forhold til VM på hjemmebane i december.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.