Ærlige Chili Klaus om skilsmisse: Blev forført af succes

Chili Klaus taler ud om bruddet med hustruen gennem 15 år, Jette Torp.
Succesen kostede kærligheden, fortæller nyskilte Chili Klaus.
Succesen kostede kærligheden, fortæller nyskilte Chili Klaus. Foto: Claus Bech/Scanpix/Arkiv

Alting har sin pris.

Det erkender 51-årige Claus Pilgaard - eller Chili Klaus, som han hedder i folkemunde. 

Han har de seneste år opnået kæmpe succes på de sociale medier, hvor han underholder med at fodre kendte mennesker med glødende stærk chili. 

Hans videoer på YouTube underholder flere millioner mennesker verden over og alene på Facebook har han over 300.000 følgere. 

Men medaljen har en bagside, og for nylig blev han skilt fra ægtefællen gennem 11 år, sangerinden Jette Torp. 

Forført af succes

Til Femina fortæller han, at årsagen til bruddet var, at ”man bliver lidt forført af succes" og han havde svært ved at sige nej. 

- Altså sådan helt firkantet kan man sige, at succes HAR en eller anden pris. Næsten ligegyldigt hvordan, så HAR det en lille pris, fortæller Chili Klaus om bruddet. 

I dag bor han alene i lejligheden i Aarhus. Han har en datter fra et tidligere forhold og så betragter han stadig Jette Torps tre børn som sine, fordi han har boet sammen med dem i 15 år, forklarer han til Femina. 

Og han har ikke travlt med at finde kærligheden på ny. 

Tager det med ro

- Kærlighed er måske en af de få kræfter eller følelser, som man ikke er herre over. Den kan komme rundt om næste gadehjørne. Men for mit eget vedkommende er det klart, at efter en eller anden form for brud så skal man lige samle sig selv lidt. Og jeg tror, det er vigtigt, man kommer til at hvile i sig selv og lige får landet på to ben, inden man måske i panik kaster sig ud i et eller andet, siger han til Femina. 

Men selvom Chili Klaus tager det med ro, så erkender han også, at han savner noget kærlighed i livet. 

- Indtil videre putter jeg noget andet i, andre oplevelser, som alt det her har givet mig. Men jeg ved godt, jeg lige er lidt i underskud med kærlighed, siger Chili Klaus.

Og han lægger ikke skjul på, at er tiltrukket af det modsatte køn: 

- Jeg ELSKER kvindeligt selskab. Når man er sammen med kvinder, så får man tit noget andet input, der kommer en anden humorform, end der måske gør i mandligt selskab. Nu har jeg spillet meget ude til alverdens ting, og hvis der ingen kvinder er til en fest, så er der jo ingen fest. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.