Ærlig løber: Ja, vi er klamme - vi prutter og spytter

Motion er godt, og det får du dejligt meget af, hvis du løber. Men hvorfor behøver det at komme i en pakke med en eller flere mindre lækre vaner?
Det kan godt være, at din krop bliver lækker af løb, men det er ikke alt, der er lækkert ved løb.
Det kan godt være, at din krop bliver lækker af løb, men det er ikke alt, der er lækkert ved løb. Scanpix

Bevares løb er da super godt, især for dem der dyrker det. Det kan der imod være kilde til en del dårlig samvittighed hos dem, der ikke gør det.

Men løber du ikke, så trøst dig selv med, at du som en ikke-løber hverken fiser, prutter eller snotter ud over det hele.

LÆS OGSÅ: Nej, naboen har IKKE mere sex end dig

Det gør en del løbere nemlig, skriver Ask Men, og de er ikke bange for at fortælle om deres egne værste vaner, når de binder løbeskoene og tager ud på en lang løbetur – se her, hvad den indeholder af (u)lækkerier.

Prut, prut og prut

Efter en hård løbetur, så er maven sat i gang og der vil ting ud af den. Derfor prutter løbere meget og især, når turen er tæt på at være slut eller bagefter.

James Fell er en garvet løber og han fortæller, at hans kone knap kan holde ham ud efter en lang og intens løbetur, fordi han lukker så meget luft ud.

LÆS OGSÅ: Go' guide: Så nemt undgår du at havne i gældsfælden

Spyt på gader og i grøfter

Når du motionerer, så har du åbenbart også fripas til at gøre ting, du aldrig vil gøre på gågaden en dag i skjorte og sejlersko.

Nu er det pludselig helt i orden at spytte en hel masse og meget gerne de store af slagsen, som hentes op helt nede fra og spyttes ud, i mens du passerer andre helt almindelige fodgængere.

Og ja, det fripas udnytter løbere altså og spytter, når der er brug for det, bekræfter den løbeglade James Fell fra Ask Men.

LÆS OGSÅ: Så mange æg må du spise om dagen

Tis på offentlig gade

Når en fuld mand eller kvinde tisser i porten, så vanker der en bøde og en løftet pegefinger.

Når en løber tisser i grøften, så er det helt i orden, fordi der er gang i et seriøst maratonløb … jo jo, men en hjemtur fra byen med 10 af de kolde i mavsen er da også en slags seriøs maraton, hvis ret skal være ret.

Men ja, de fleste løbere, der løber langt, må på et eller andet tidspunkt i deres løbe-karriere stoppe op og tisse offentligt ... og det er da egentlig ikke særligt lækkert.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.