Ærkerival-kamp: Manager svinger pisken

Newcastle-spillerne har underpræsteret i de seneste opgør mod ærkerivalen, og det bekymrer manager John Carver.
Newcastle Uniteds Moussa Sissoko har vist flot spil i denne sæson. Franskmanden skal være anfører i derbyet mod Sunderland.
Newcastle Uniteds Moussa Sissoko har vist flot spil i denne sæson. Franskmanden skal være anfører i derbyet mod Sunderland. Foto: Owen Humphreys/AP

Newcastle går ind til søndagens nordengelske Tyne-Wear-derby mod Sunderland med statistikken imod sig.

De seneste fire opgør mellem de to klubber har Sunderland vundet, og Newcastles midlertidige manager, John Carver, tager drastiske midler i brug for at sikre, at katastrofen ikke sker igen.

- I de sidste fire kampe har Sunderland udspillet os, og det er ikke en god statistik at have. Jeg vil være sikker på, at det ikke sker igen.

- Jeg kommer til at bruge en pisk, hvis det er nødvendigt for at sikre, at vi ikke bliver udspillet.

- Der er en eller to af drengene i omklædningsrummet, der har brug for at spille en god kamp i derbyet, for det har de ikke gjort i fortiden, siger den kontante Newcastle-manager ifølge Reuters.

Tre af de seneste fire nederlag til Sunderland har været på Newcastles egen bane, og to af nederlagene er endt med ydmygende 0-3.

Faktisk skal Newcastle helt tilbage til august 2011 for at finde den seneste ligasejr over ærkerivalen.

Med otte kampe tilbage af sæsonen ligger Newcastle i ingenmandsland på 12.-pladsen, mens Sunderland har væsentligt mere på spil. Kun et enkelt point adskiller nemlig Burnley under nedrykningsstregen med Sunderland lige over.

Søndagens derby bliver samtidig den hollandske manager Dick Advocaats første hjemmekamp i spidsen for Sunderland.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.