Ærgerlig Liverpool-boss: Vi var ikke gode nok

Liverpool ikke var gode nok til at spille sig videre fra CL-gruppe med modstandere fra Schweiz og Bulgarien.
Liverpools Steven Gerrard scorede et flot frisparksmål mod Basel, men det var ikke nok til at sikre englænderne avancement i Champions League.
Liverpools Steven Gerrard scorede et flot frisparksmål mod Basel, men det var ikke nok til at sikre englænderne avancement i Champions League. Foto: Jon Super/AP

Mange Liverpool-fans havde måske på forhånd forventet, at Premier League-klubben ville booke en plads i Champions Leagues 1/8-finaler i en gruppe med FC Basel, Ludogorets og Real Madrid.

Manager Brendan Rodgers må dog erkende, at hans hold ikke var gode nok efter tirsdagens 1-1-kamp på Anfield mod FC Basel.

- Vi var ikke gode nok og præsterede ikke godt nok. Vi skal lære af det her og komme stærkere tilbage til næste år, siger Rodgers til 3+.

Manageren peger på 0-1-nederlaget på udebane til Basel i oktober som den direkte årsag til, at schweizerne nu følger suveræne Real Madrid videre fra gruppe B. Basel sluttede med to point mere end Liverpool.

- Vi skuffede ude mod Basel. Det var kampen, der kostede for os. Vi spillede ikke godt dernede.

- Vi vil meget gerne levere bedre præstationer. Teknisk var vi ikke gode nok før pausen mod Basel.

- Det vil vi prøve at forbedre. Vi har mange unge spillere, som nu har fået mere erfaring, siger Rodgers, der kan trøste sig med, at hans hold til foråret indtræder i Europa League.

- Det er også en prestigefyldt turnering, fastslår han.

Real Madrid gik videre til 1/8-finalerne med maksimale 18 point med FC Basel på andenpladsen. Schweizerne endte på syv point.

Liverpool fik fem point, mens bulgarske Ludogorets endte på fire.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.