Ældre mand mistede bevistheden efter voldsomt overfald

Politiet leder stadig efter de gerningsmænd, der fredag stod bag et brutalt overfald på en 67-årig mand fra Hillerød.
Manden mistede bevistheden som følge af det brutale overfald.
Manden mistede bevistheden som følge af det brutale overfald. SCANPIX arkiv

Politiet leder stadig efter de tre gerningsmænd, der fredag eftermiddag overfaldt en 67-årig mand fra Hillerød. Han blev slået flere gange i hovedet med en hård genstand, da han var på vej fra Hornbæk Havn til Hornbæk Station.

Den ældre mand mistede kortvarrigt bevistheden under overfaldet, der fandt sted på Smøgen ved Netto, men det lykkedes den 67-årige mand at flygte ind i et af Lokalbanens tog, hvor han mistede bevidstheden. Han vågnede først op igen på Hillerød Sygehus og måtte behandles for svære kvæstelser, fortæller vagtchef Peter Olesen fra Nordsjællands Politi til Avisen.dk.

Politiet betegner det voldsomme overfald som et forsøg på røveri, da de tre mænd forsøgte at vriste den 67-årige mands rygsæk fra ham - det lykkedes dog ikke.

Politiet ledte efterfølgende efter de tre gerningsmænd, der alle var maskerede, men uden resultat. De bar alle tre mørkt tøj og var ifølge offeret ca. 180-190 centimeter høje og alle iført hættetrøjer og træningsbukser.

Politiet vil derfor meget gerne høre fra vidner, der har set noget i forbindelse med det voldsomme overfald, der fandt sted fredag eftermiddag mellem klokken 17 og 18.

- Hvis du har set tre mørkklædte mænd i området tidligere på dagen, vil vi også gerne høre fra dig, siger Peter Olesen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 49 27 14 48.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.